Nu har vi startat vår blogg där vi kommer att visa vår verksamhet på Regnbågen. Vårt syfte är att ni som föräldrar ska bli delaktiga i barnens vardag. Vi kommer även att påminna om viktiga datum och händelser.

torsdag 14 september 2017

Solens första veckorUnder de första 4-5 veckorna som har gått har vi fokuserat på att komma in i rutiner igen...och allt vad det innebär. i barngruppen nu har 20 barn i åldrarna 3-5 år och vi har nu en jämn fördelning av pojkar och flickor.


Vi pedagoger (Niclas, Johnny och Tina) försöker sprida ut oss såväl inne som ute för att se, stödja och vara närvarande i barnens olika lekar och konstellationer.Vi har lagt stort fokus på gruppen, att vi en VI-KÄNSLA. Att vi är snälla mot varandra, hjälper varandra och tar vara på varandras egenskaper
                          


                           

Under våra förmiddagssamlingar har vi används oss av bollen Sture, som är en mycket gammal boll, som man INTE får rulla, studsa, sparka eller kasta. Sture tycker om kramar och pussar. Sture "håller koll" på oss på Solen så att vi är snälla mot varandra, att vi plockar bort efter oss bland annat.

                           
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar