Nu har vi startat vår blogg där vi kommer att visa vår verksamhet på Regnbågen. Vårt syfte är att ni som föräldrar ska bli delaktiga i barnens vardag. Vi kommer även att påminna om viktiga datum och händelser.

tisdag 19 januari 2016

Ny termin...nytt projekt

Nu är 2016 här och en ny härlig termin har börjat. De allra flesta barn och nu kommit tillbaka från julledigheten. Förra veckan hade vi fokus på att hitta tillbaka till våra rutiner med allt ifrån lek, städning till på och avklädning. 

Den här veckan var vår ambition att starta upp våra grupper, pippigruppen, hemliga gruppen och turtlesgruppen men Tina är magsjuk så vi startar upp dessa nästa vecka. 


Under hösten har vi arbetat med projekt vulkan där vi pratat, ritat, lekt, skapat en modell och tittat på youtube om vulkaner. Vi kände att vi var ganska klara med projektet och ska nu under vårterminen hitta ett nytt projekt utifrån tema vatten. 
 


Tills idag (tisdag) fick barnen en läxa. Barnen skulle gå hem och tänka till vart det finns vatten någonstans. Detta fick sedan barnen berätta för varandra på samlingen. Flera barn hade skrivit listor på vart vatten finns!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar